W warszawskim kompleksie Centrum Bankowo-Finansowego „Nowy Świat”, zlokalizowanym tuż przy Rondzie de Gaulle’a, otwarto kolejny atrakcyjny koncept gastronomiczny. Do popularnego wśród mieszkańców stolicy lokalu Cuda na Kiju, umiejscowionego w przeszklonych podcieniach budynku, dołączyła sokarnia – Frankie’s, która zagospodarowała 188 m kw. w charakterystycznym „kubiku” od strony biurowca Nowy Świat 2.0.
Frankie’s to koncept gastronomiczny wywodzący się ze Skandynawii, skupiający się na promowaniu zdrowego stylu życia i odżywiania. Specjalnością lokalu są świeżo blendowane soki oraz koktajle owocowe. W menu Frankie’s miłośnicy zdrowego odżywiania znajdą także koktajle z rzadkimi dodatkami takimi, jak: owoce acai, jagody goji, guarana czy woda kokosowa. Dla swoich klientów zespół Frankie’s przygotował także szeroki wybór świeżo-krojonych sałatek oraz kanapek, pełnych substancji odżywczych i nie posiadających żadnych konserwantów.
Zapraszamy!